Tämä foorumin on käytössä vain rekisteröityneille käyttäjille. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy nähdäksesi sivu.


LILE ry:n hallitus on päättänyt sulkea Foorumin.
Foorumi on jäsenten käytössä vielä maaliskuun 2020 loppuun asti.
Foorumille ei enää hyväksytä uusia jäseniä.

Ylläpito kiittää kaikkia ja toivottaa kaikki tervetulleeksi Facebookin ryhmiin.
Näistä löydät tietoa täältä https://www.facebook.com/pg/lilery/grou ... e_internal
Tervetuloa LILE ry:n keskustelufoorumille!!.

Foorumi on suljettu ulkopuolisilta, keskustelut näkyvät vain jäsenille.
[
Foorumissa käydyt keskustelut ovat foorumin sisäisiä asioita, ei ulkopuolelle jaettavia.
Keskustelujen jakaminen ja kopioiminen foorumin ulkopuolelle on kiellettyä.
Foorumilla käydään avointa keskustelua, hyviä käytöstapoja noudattaen.

Tervetuloa Foorumin käyttäjäksi!

Toivottaa LILE ry
www.lile.fi

ps, esittelethän itsesi :)

Jouluinen tervehdys kaikille jäsenillemme ympäri Suomen.

Yhdistyksen tiedotukset
Avatar
MaRa
Sivun Ylläpitäjä
Sivun Ylläpitäjä
Viestit: 43
Liittynyt: Pe Maalis 02, 2018 10:37 pm
Gender:
Ikä: 50

Hallituksen jäsen

Aluevastaava

Ti Joulu 04, 2018 3:33 pm

Kuva

Illat ovat pitkiä, lumi ei ole vieläkään saapunut kunnolla valaisemaan pihapiiriämme, joten kaikenlainen ilo ja valo on enemmän kuin tarpeen.
Mieltä piristää kuitenkin se, kun me suomalaiset satsaamme näihin jouluvaloihin pimeän keskelle.
Minun valoni on sinunkin valosi.

Tämä vertaistukitoiminta tuo myös niin monelle meille leikatulle tai leikkausta harkitsevalle iloa, tukea ja tulevaisuuden toivoa.
Meitä on LILEläisiä nyt noin 600 henkeä ja koko ajan liittyy uusia jäseniä.
Tänä vuonna valmistuneena Jäsenrekisterinhoitajatonttuna se tietää minulle Birgitille naputtelemista ja se onkin ollut minulle mieluinen pesti.

Tietokonenero tonttumme Maarit uudisti keskustelupalstamme Foorumin sivut kokonaan ajan hengen mukaisiksi.
Olethan liittynyt jo Foorumiin?
Nettisivuiltamme (www.lile.fi) saat liittymisohjeet Foorumiin sekä uusimmat tiedot tulevista tapahtumista ja muutenkin yhteystietoja ja uusimpia tutkimustuloksia lihavuusleikkauksista.

Ilahduttavaa on, että LILEn omat Facebook ryhmät ovat lisääntyneet tänä vuonna räjähdyksenomaisesti ja pulinaa, iloa, surua ja myötätunnon osoituksia ovat ryhmät pullollaan.
Mahtavaa meininkiä.

Päätonttumme Margit on ahkeroinut taustalla koko yhdistyksen perustoimintojen ja ylläpidon kimpussa ja onkin saanut meidän toimintoihimme hienosti järjestystä. Hän ohjaa meitä muita tonttuja ympäri Suomea. Me keskustelemme eri sairaanhoitopiirien ravitsemusterapeuttien ja leikkaustiimien kanssa. Otamme yhteyttä päättäjiin ja poliitikkoihin ja käymme esittäytymässä tapahtumissa ja mediassa. Me kerromme LILEn vertaistukitoiminnasta, viemme viestiä leikattujen toiveista ja tarpeista ja toimimme samalla kokemus asiantuntijoina. Vielä paljon on päätontulla virkaa näitten viranomaisasioiden ja paperitöiden kanssa, mutta nythän on joulun aika tulossa ja pitäähän silloin levätäkin.

Sihteeritonttu Ulla kirjoittelee kaiken muistiin sulkakynällään ja huolehtii Maarit tontun kanssa hellästi vapaaehtoisista aluevastaavistamme, jotka ovat vetäneet vertaistukikahviloita ympäri Suomea. On niin tärkeä tavata toinen toisiamme ihan nenäkkäin höyryävän kahvikupin ääressä ja jakaa tätä leikatun ihmisen elämää.

Talonmiestonttumme Sirpa huolehtii niin monista juoksevista asioista ja oli taas mukana suurella sydämellä luotsaamassa Sopeutumisvalmennuskurssilla Jyväskylässä uusia kurssilaisia ravitsemusterapeutin ja psykologin kanssa. Mukana oli 15 kurssilaista ja Sirpan toiveena onkin, että saisimme järjestettyä ensi vuonna kaksi kurssia.

Sanavalmis Tiia tonttumme häärää vertaistuessa vastaten niin monille uusille leikatuille pitkän kokemuksensa turvin ja on aina valmis kuin partiopoika kertomaan rohkeasti julkisuudessakin meistä leikatuista ja LILE:n toiminnasta.

Tutkijatonttumme Ida selailee suuren maailman tutkimuksia ja kirjoittelee niitä selkokielellä meille luettavaksi Foorumille ja nettisivuille ja opettelee siinä sivussa vähän aikaa sitten leikatun elämää.

Koko tonttukaartina kokoonnumme joka kuukausi ihmeellisen nettiaikakauden vallitessa skype kokouksissa toinen toisemme kuullen ja muutaman kerran vuodessa tapaamme jossain päin Suomea ihan livenäkin. Näissä kokouksissa mietteliäs Kari tonttumme valaisee meitä muita siitä, että mitä ihmettä taas tuolla Sote uudistus kentällä tapahtuukaan.

Sope-kurssilla löytyikin meille tiimiin pikkutontuksi uusi kirjailijataiteilija tonttu Kaija, joka on luvannut auttaa meitä myöskin tiedon keräämisessä ja sen siirtämisessä nettisivuillemme ja jäsenkirjeisiin.
Arita ja Tiina pikkutontut liittyivät myös mukaan tonttutiimiin.

Ensi vuodelle lähdemme toiveikkain mielin. Tehdään vähän, tehdään hyvää, mutta tehdään se yhdessä.
Toivomme saavamme lisää aktiivisia jäseniä, innostuneita henkilöitä vertaistukikahviloihin, lisää kutsuja sairaanhoitopiireihin leikkaustiimien luokse, kutsuja mediaan ja tapahtumiin.

Tavoitteenamme on myös lisätä viestintäämme jäsenten suuntaan muutamalla jäsenkirjeellä vuodessa. Jos sinulla on joku jutun aihe mielessä, ota rohkeasti yhteyttä.

Valaisevin jouluterveisin LILEn hallituksesta Margit, Sirpa, Maarit, Ulla, Bigi, Tiia, Iida, Kari sekä pikkutontut Kaija, Tiina ja Arita.
Kuva

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links